GezinsPlatform.NLGezinsdag op 31 mei - kom ook

gepubliceerd: dinsdag, 14 mei 2019

Gezins­Plat­form Neder­land viert de fees­te­lij­ke start met een gezins­dag op 31 mei in Speel­park Voort­hui­zen. Geef je wel snel op, want VOL=VOL. Opgeven kan tot maan­dag 27 mei.

Met de Gezins­dag op 31 mei mar­keert Gezins­Plat­form Neder­land de lance­ring van het platform samen met de groep waarvoor het platform de belangen wil behar­tigen: het gezin.

Vanaf 15.00 uur is ie­der­een welkom bij Speel­park en Maisdoolhof Voort­hui­zen. Kin­de­ren kunnen lekker spelen en ouders kunnen de in­for­ma­tie­markt bezoeken. Om 17.15 volgt de lance­ring van Gezins­Plat­form.NL met kin­de­ren en ouders, met mede­wer­king van onder anderen de Veluwsche Sanghertjes en kin­der­boekenschrijfster Willemijn de Weerd.

Om veel ge­zin­nen de moge­lijk­heid te geven aanwe­zig te zijn, zijn er speciale toegangs­prij­zen. Voor een gezin tot vier personen bedraagt de toegangs­prijs totaal € 10,-; ge­zin­nen van meer dan 4 personen betalen € 15,-. Inbegrepen in de prijs zijn een drankje en een lekkere snack.

Meer in­for­ma­tie

Opgeven kan tot maan­dag 27 mei! Wees er snel bij, want vol=vol.