Reactie op het kabinetsbesluit over familierecht
Maak van het kind geen compromis
gepubliceerd: donderdag, 25 juli 2019
Naar aanleiding van het besluit dat het kabinet onlangs nam over deelgezag voor maximaal twee extra ouders en het hoofd­re­dac­tio­neel commentaar in dagblad Trouw van 15 juli 2019 op dit besluit ‘Het is terecht dat het familierecht tot twee ouders beperkt blijft’, meent GezinsPlatform.NL dat het besluit zeker niet in het voordeel van de kinderen is uitgevallen.
Stop de Rutgersideologie
gepubliceerd: maandag, 1 juli 2019
Half juni bracht Rutgers een rapport uit dat het vaderschap wil bevorderen door zich af te zetten tegen een vermeende moederschapsideologie. Die benadering is een uiterst onverstandige strategie, zo stelt Yvonne Koopman van GezinsPlatform.NL. Zorgelijk is bovendien dat belangrijke feiten achterwege worden gelaten.
Fotoserie en verslag gezinsdag in Voorthuizen Fotoreportage
gepubliceerd: zaterdag, 1 juni 2019
Tijdens een gezellige gezinsdag is op vrijdag 31 mei de start van GezinsPlatform Nederland gevierd. Politici van de SGP en het CDA onthulden bij het startmoment een spandoek met het motto van het platform: het gezin op de kaart.
GezinsPlatform.NL bij Family7 Video
gepubliceerd: vrijdag, 17 mei 2019
Televisiekanaal Family7 ontving woensdag 15 mei twee bestuursleden van GezinsPlatform Nederland, Yvonne Koopman en Gerdien Lassche, in het programma Uitgelicht om toe te lichten waarom het gezin in Nederland een belangenbehartiger nodig heeft.
Gezinsdag op 31 mei - kom ook
gepubliceerd: dinsdag, 14 mei 2019
GezinsPlatform Nederland viert de feestelijke start met een gezinsdag op 31 mei in Speelpark Voorthuizen. Geef je wel snel op, want VOL=VOL. Opgeven kan tot maandag 27 mei.
GezinsPlatform van start!
gepubliceerd: dinsdag, 14 mei 2019
GezinsPlatform Nederland presenteert zich rond 15 mei, de Internationale Dag van het Gezin, in de media met advertenties en opinieartikelen om de start van het platform onder de aandacht te brengen.
Website gelanceerd
gepubliceerd: dinsdag, 14 mei 2019
Met een enthousiaste klap op de denkbeeldige knop is aan de vooravond van woensdag 15 mei 2019, de Internationale Dag voor het Gezin, de website van GezinsPlatform.NL gelanceerd!